Hanki boutique-hotellin makuuhuoneen ilme viidessä helpossa vaiheessa!

Oletko koskaan yöpynyt todella mukavassa hotellissa ja miettinyt, voisitko koskaan muuttaa omasta kodin makuuhuoneesta jotain yhtä tyylikästä ja mittatilaustyötä? Okei, saattaa olla hieman venyttävää ehdottaa, että voit muuttaa omasta buduaaristasi kuuden tai seitsemän tähden makuuhuoneen, mutta ehkä jokin vastaava ei ole täysin ulottumattomissa. Nämä huoneet ovat suunnitelleet eräät maailman johtavista ammattilaisista, ja miksi et ottaisi muutamia lehtiä heidän merkittävästä kirjastaan? Kuhunkin näistä boutique-makuuhuoneista herännyt älykäs ajatus voidaan jäljitellä niin pitkälle, että niiden erottaminen toisistaan ​​voi olla melko vaikeaa. Joten jos olet kaivannut tätä pitkään, anna meidän näyttää sinulle, kuinka se tehdään!
Sängyllä on väliä!
Okei, tehdään yksi asia täysin selväksi, sänky on ehdottomasti makuuhuoneesi pääominaisuus, ja se pätee myös mittatilaustyönä tehtyjen hotellihuoneiden osalta. Mitä suurempi, sen parempi, suoraan sanottuna, ja jätä tämä huomiotta omalla vaarallasi. Itse asiassa jopa pienessä makuuhuoneessa voi käsitellä king-size-vuodetta, joten unohda vain ylimääräiset huonekalut, koska ne haalistuvat merkityksettömyyteen. Et todellakaan tee makuuhuoneessasi paljon muuta kuin nukut ja tiedäthän!
Kävele vaatekaappiini!
Jokaisessa viileässä hotellihuoneessa on vaatehuone, joten miksi et saisi siivua tästä toiminnasta? Koska niitä ei ole liian vaikeita rakentaa, ja paikka näyttää paljon paremmalta, kun olet ponnistellut. Rakenna vain noin metrin pituinen valeseinä ja etsi ympärillesi vaatekaappitarvikkeita täydentääksesi tätä ylellistä lisäystä.
Petivaatteet
Etkö ole koskaan viettänyt tuntikausia hotellisängyssäsi ja imenyt niitä tavallisia liinavaatteita kuin se olisi kaviaaria? Hanki itsellesi hyvää tavaraa, mutta älä unohda pukea sitä ylellisillä lakanoilla ja täyteläisillä tyynyillä. Sinun tulee myös varmistaa, että valtavassa sängyssäsi on yhtä massiivinen sängynpääty, joka näyttää siltä kuin se olisi juuri tullut rokkitähtien vaatekaapista!
Tyylikäs kaupunki
Joten sinulla on sänkysi ja vaatekaappisi kuolemaan, mikä voisi olla seuraavaksi? No, käytä mielikuvitustasi ja etsi tyylikkäitä seinäkoristeita. Mene kaupunkiin tuon väärän seinän päällä ja lisää muutama omituinen himmeämpi valo yhtälöön. Muista vain, että makuuhuoneesi on oma alueesi, ja jos he eivät pidä siitä, potkaise heidät reunaan!
Lattiat ja tavarat
Valitsetpa sitten syväpintaisen maton tai hienon teknisen Toronto-tyylin lattian, muista, että kaikki on yksityiskohdissa. Käytä niin paljon kuin voit saadaksesi viimeistelyn, koska myös varpaasi tarvitsevat rakkautta! Muista vain värikoodata kaikki uudet lisäyksesi ja pian voit olla missä tahansa maailmassa!
Hotelliaika?
Ja parasta tässä projektissa on, että voit aina viettää muutaman yön huippuhotellissa, jos sinulla on pulaa ideoista näihin viimeistelyihin!