Kodin remontti painajaiset 101

Asunnonomistajat kaikkialla rakastavat käyttää aikaa ja rahaa talojensa ja asuntojensa parantamiseen, mutta harvat heistä todella saavat sen oikein. Itse asiassa voimme lyödä vetoa siitä, että suuri osa näistä väestöryhmistä saa asiat niin pieleen, että he eivät ehkä ole alun perin häirinneet. Aivan kuten suuri osa tee-se-itse-työtä voi lisätä arvoa kotiisi, niin huonosti toteutettu projekti voi viedä arvoa samasta paikasta. Tässä artikkelissa tarkastellaan joitain yleisimmistä tee-se-itse-maailmassa tapahtuvista häiriöistä, ja toivomme, että voit välttää nämä ennen kuin päätät seuraavan kerran lähteä kotivarastoliikkeeseen luottokortillasi. Joten käytä muutama minuutti painajaisten projektiemme luetteloon tutustumiseen, ja sinun pitäisi olla kunnossa, kun seuraavan kerran tunnet halua koristella!
Yksi kerrallaan!
Todennäköisesti yleisin virhe, jonka asunnonomistajat tekevät aloittaessaan uuden projektin, on se, että he tekevät liian paljon työtä. Saattaa tuntua terveeltä järjeltä aloittaa 3 erillistä kodinparannusprojektia samanaikaisesti, mutta näin ei todellakaan ole. Muista, että kyseessä ei ole kilpailu ja keskity yksinkertaisesti ensimmäiseen projektiin ennen kuin ajattelet muita. Näin voit seurata edistymistä ja voit aina aloittaa toisen projektin myöhemmin vuoden aikana.
Työkaluongelmat
Nämä vauvat voivat olla erittäin kalliita, ja on houkuttelevaa käyttää sitä moniin sovelluksiin, tai ehkä voit ostaa halvemman version. Mutta muista, että laatu on tärkeää, erityisesti mitä tulee turvallisuuteen ja tarkkuuteen. Yritä käyttää parhaita työkaluja, joihin sinulla on varaa, ja ehkä vuokraus ei ole niin huono idea tässä tapauksessa. Halvat työkalut voivat vahingoittaa kallista tuotettasi ja todellinen väärä talous voi todella osua taskuusi pitkällä aikavälillä
Budget Blues
Ennen kuin lähdet rautakauppaan, istu alas ja suunnittele realistinen budjetti. Ja kun päätät kokonaiskustannuksista, lisää summaan vähintään 20 %. Mikään ei voi olla pahempaa kuin budjetin ylittäminen, ja monet tee-se-itse-projektit ovat osuneet tähän tiiliseinään vuosien varrella. Älä koskaan yritä säästää dollareita tuhlaamalla tuotteita tai työkaluja, koska sinä ja perheesi todella ansaitsette parempaa!
Huono tarkkuus
Älä erehdy, nuo kalliit urakoitsijat todella ansaitsevat rahansa, ja sitä sinun tulee miettiä ennen kuin otat työn itse vastaan. Jos sinulla on taipumus olla hieman huolimaton mittojen suhteen, on mahdollista, että tuhlaat satoja, ellei enemmänkin, materiaaleihin, jotka eivät vain ole oikean kokoisia. Mittaa vähintään 3 tai 4 kertaa ennen kuin sitoudut, se on todella järkevää! Tämä on erityisen totta, jos puhumme Carpets Torontosta, koska nämä pahat pojat eivät ole halpoja. Ota siis aikaa ja säästät varmasti rahaa pitkällä aikavälillä!
Ota ne käsineet pois!
Joten joitain on vältettävä, jatka ja kerro meille, kuinka kaikki menee!