Korjaa kotisi tyylikkäästi näillä kolmella iOS-tee-se-itse-sovelluksella!

Kukapa ei haluaisi lisätä arvoa kotiinsa muutamalla kodinparannusprojektilla silloin tällöin? Koska sen lisäksi, että se on hauskaa, voit todella muuttaa tylsimmänkin huoneen pienimmällä säädöllä. Mutta jos tee-se-itse blues johtuu siitä, että olet hieman hukassa ideoista, kun työkalupakki vihdoin ilmaantuu, ehkä meillä on juuri tarvitsemasi inspiraatio. Katsos, olemme juuri palanneet upeasta App Storesta, ja nuo avuliaita ihmisiä ovat näyttäneet meille lukemattomia kodin parannussovelluksia vain ihanalle iPhonellesi. Se oli vaikeaa, mutta uskomme, että olemme löytäneet 3 parasta ja olemme arvioineet ne juuri sinua varten! Joten jos sinulla on minuutti tai kaksi aikaa ja koti, joka tarvitsee rakkautta, nauti tämän lyhyen artikkelin loppuosasta!
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 6.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Niille teistä, jotka eivät ole kuulleet The Family Handyman Magazinesta, tämä sovellus on erittäin makea yllätys. Koska tämä mahtava julkaisu on hurmannut käsimiehiä ympäri maata jo monta vuotta. Saat laivalla satoja vinkkejä, joiden avulla voit hoitaa monimutkaisimmatkin tee-se-itse-tehtävät. Sinun ei koskaan tarvitse etsiä Internetistä tietoa, jonka sinun olisi pitänyt tietää alun perin, koska se on kaikki täällä ja sitten osa! Tarvitsetpa sitten puusepäntyötäsi kuntoon tai perehtyä maalaukseen, täältä löydät vastaukset jollain tyylillä!
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 7.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Täydellisen sävyn valitseminen kiireiseen olohuoneeseen tai yksinäiseen makuuhuoneeseen on asia, jota monet meistä eivät koskaan onnistu saavuttamaan. Mutta tämän taivaallisen sovelluksen avulla voit saada sen juuri oikeaan joka kerta! Koska Sherwin Williamsin ColorSnap on pieni pala taikuutta, joka sopii siististi iPhonellesi. Jos satut näkemään esineen, jonka väri on ehdottomasti tarvitsemasi, napsauta ja sovellus hoitaa loput. Se käy nopeasti läpi valtavan väritietokannan, kunnes sinulla on tarkka väri. Värin nimen lisäksi saat itse tuotteelle mukautetun sävysekoituskoodin. Se on mahtava sovellus ja nyt voit ladata sen ilmaiseksi!
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 6.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Tarvitsetpa sitten apua puulattiaprojektiisi Torontoon tai haluat vain laskea viallisen kattosi kulman, voit tehdä kaiken tämän ja enemmän tällä upealla sovelluksella!
3 parasta?
Varmasti, joten nappaa nämä kaunokaiset nyt, ennen kuin ne ovat poissa!