Suunnittele unelmiesi koti mobiililaitteella käyttämällä 5 upeaa suunnittelusovellusta

On erittäin vaikea taata, että kotisi näyttää hyvältä, jos poimit satunnaisia ​​asioita, joista pidät kunnostustöitä tehdessäsi, joten on aina parempi suunnitella kaikki ensin. Aiemmin olisi ollut vaivaa piirtää asioita paperille ja selata useita aikakauslehtiä, mutta nyt voit tehdä kaiken sovellusten avulla. Aiomme keskustella joistakin niistä, jotka sinun pitäisi ladata.

Suunnittelija 5D

Jos haluat keksiä hienoja malleja muutamassa minuutissa, Planner 5D on loistava sovellus puhelimeesi, koska se on erittäin helppokäyttöinen ja sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa sen parissa. Voit asettaa kaiken 2D-muotoon, kunnes se näyttää mielestäsi täydelliseltä, ja sitten voit siirtyä 3D-tilaan ja kävellä ympäriinsä ja nähdä, miltä se näyttäisi tosielämässä. Jos jotkin asiat eivät näytä aivan oikealta, voit muuttaa niitä ja käydä uudelleen katsomassa, toimivatko parannukset.

Kodin suunnittelun tarina

Tämä on hieman erilainen, koska se on itse asiassa peli eikä tosielämän suunnittelusovellus, ja vaikka monet ihmiset saattavat pitää sitä hyödyttömänä, se ei ole totta. Jos sinulla on tapana suunnitella kuvitteellinen koti, opit paljon ja voit hyödyntää hankkimaasi tietoa ja käyttää sitä todellisessa maailmassa. Sen kanssa on myös hauska leikkiä ja se auttaa poistamaan tylsisyyttä, kun istut bussissa tai jos televisiosta ei ole mitään hyvää katsottavaa.

Keittiön suunnittelija

Et ehkä vietä liikaa aikaa keittiössä, mutta se on yksi talon parhaista huoneista, koska siellä valmistat kaikki herkulliset ateriasi, jotta haluat sen näyttävän hyvältä. Siellä on valtava kokoelma valokuvia, joita voit selata ja poimia ideoita, ja olet valmis, jos vierailet keittiön esittelytiloissa. Sovellus antaa sinulle myös mahdollisuuden ottaa valokuvia keittiöstäsi, jotta voit lisätä mittoja kaikkeen, mikä helpottaa uusien asioiden poimimista, jos et ole tekemässä täydellistä remonttia.

Kylpyhuoneen muotoilija

Kylpyhuonemalleja on miljoonia erilaisia, mutta miten kylpyhuoneesi sijoittuu niihin tällä hetkellä? Jos olet kiinnostunut saamaan kylpyhuoneesi näyttämään entistä kauniimmalta, Bathroom Styler -sovellus on loistava työkalu, joka on käytettävissäsi ennen remonttitöiden aloittamista. Voit suunnitella täydellisen kylpyhuoneesi sovelluksella, kunnes kaikki näyttää täydelliseltä, sitten sinun tarvitsee vain kääntyä ympäri ja tehdä työ, jotta luomuksesi tulee todellisuutta.

Kylpyhuoneen suunnittelu

Tässä on toinen suosituin kylpyhuonesovellus, joka keskittyy saamaan mielikuvituksesi villiin kyytiin näyttämällä sinulle valtavan määrän erilaisia ​​kylpyhuoneita. Kestää kauan käydä läpi ne kaikki, mutta se on sen arvoista, jos haluat kylpyhuoneesi näyttävän paremmalta kuin ennen ja löydät varmasti monia erilaisia ​​ideoita, joista pidät. Voit jopa jakaa joitain suosikkejasi ystäviesi kanssa saadaksesi heidän mielipiteensä ennen kuin ryhdyt mihinkään.

Sisustussuunnittelun mestari

Kun olet testannut kaikkia näitä sovelluksia, voit kutsua itseäsi sisustusmestariksi ja olen varma, että kotisi näyttää sata kertaa paremmalta, kun on aika muuttaa jotain. Miksi haluat tehdä asiat vaikeimmalla tavalla, kun kaikki voidaan tehdä mobiilisovelluksella?