Valmista maukkaita aterioita ja juo uskomattomia viiniä viiden parhaan sovelluksen ansiosta

Perheen kanssa pöydän ääressä istumisessa on jotain erityistä nauttien mukavasta aterian ja maukkaasta viinipullosta, mutta kuinka monta kertaa tämä tapahtuu kotitaloudessanne? Se ei todennäköisesti ole säännöllistä, mutta se voi muuttua, jos sinulla on pääsy resepteihin, ruoanlaitto-ohjeisiin ja tapa löytää hyvä viini. Tässä on muutamia sovelluksia, jotka auttavat sinua saamaan tarvitsemasi tiedot, ja tästä lähtien illallinen ei ole enää ennallaan.

Aika paistaa

En usko, että kukaan muu kuin kasvissyöjät sanovat sinulle, että paahtoillallinen ei ole maailman herkullisimpien aterioiden joukossa, mutta jos et kypsennä lihaasi oikein, se ei ole yhtä maukasta. Time To Roast poistaa tuskasi etkä koskaan kypsennä lihaasi liikaa. Punnitse vain kypsennettava liha ja syötä se sovellukseen, niin se kertoo, mihin lämpötilaan sinun tulisi asettaa ja kuinka kauan sen tulisi pysyä, joten kun se tulee ulos, se on mahdollisimman lähellä täydellisyyttä.

Riverfordin kasvisreseptit

Voitko rehellisesti sanoa, että syöt tarpeeksi kasviksia joka päivä? Tiedän, että ne eivät ole kovin suosittuja monien ihmisten keskuudessa, mutta on tärkeää, että syöt niitä päivittäin, koska ne tarjoavat terveyshyötyjä. Ne voivat myös auttaa sinua laihtumaan poistamalla nälkäkipuja, koska ne eivät sisällä paljon kaloreita, joten Riverford Veg Recipes on suunniteltu auttamaan sinua syömään enemmän. Sovellus on täynnä satoja uskomattomia reseptejä, joissa keskitytään erittäin voimakkaasti jokaisen aterian vihanneksiin.

Allrecipes Dinner Spinner

Kun olet kirjoittanut muutamia tärkeitä tietoja, Allrecipes Dinner Spinner -sovellus laatii luettelon upeista aterioista, joita voit valmistaa mieltymystesi mukaan. Löydät tuhansia videoita, joissa opetetaan valmistamaan jokainen ateria varmistaaksesi, että saat sen oikein. Se antaa sinulle myös luettelon kaikista ainesosista, joita tarvitset aterian valmistukseen, ja voit lisätä ne ostoslistallesi, jotta et unohda mitään, kun olet supermarketissa.

Iso uuni

Big Oven on reseptisovellusten mestari, koska sen tietokantaan on tallennettu yli neljännesmiljoona niistä. Et koskaan pääse läpi useimpia niistä, mutta voit silti löytää ne, jotka kuulostavat parhailta helpon navigointijärjestelmän ansiosta. Se on täynnä upeita ominaisuuksia, ja yksi niistä antaa sinun syöttää muutamia jääkaapissasi olevia ainesosia, ja se antaa sinulle luettelon erilaisista aterioista, joita voit valmistaa, joten mitään ei enää koskaan tarvitse mennä hukkaan.

Punkku

Sinun on parasta alkaa juoda ja tyhjentää viinitelineet, koska kun olet ladannut Plonk-sovelluksen, haluat aloittaa uusien viinien ostamisen välittömästi. On pelottavaa, kun katsot kaikkia esillä olevia pulloja, koska kuinka voit koskaan valita sellaisen, joka maistuu hyvältä ensimmäisellä kysymällä? Plonk selvittää, mistä jo pidät, ja se antaa sinulle loistavan luettelon suosituksista. Voit jopa saada lisätietoja suosikkiviineistäsi, jos olet kiinnostunut sellaisista asioista.

Älä tee asioita vaikeasti

Kun sinulla on nämä sovellukset puhelimessasi, sinun ei enää koskaan tarvitse tehdä mitään vaikeampaa. Voit heittää fyysiset kirjasi ulos luodaksesi lisää tilaa, ja sen sijaan sinulla on paras kirjasto ruoanlaittotiedoista kämmenelläsi.